BIE HEALTHY

‘Connect to My Nature’.

BIE HEALTHY‘Connect to My Nature’.

Mijn naam is Karin de Bie (1975).

Als holistisch, transformatie coach combineer ik mijn ervaring en kennis van de afgelopen jaren en heb ik mij ontwikkeld tot een heldere, krachtige, liefdevolle gids. De afgelopen ruim 10 jaar heb ik als fysiotherapeut, personal trainer, (burn-out) coach, mylogenics practitioner, mindfullness trainer, energiewerker, soundhealing practitioner, soul purpose reader en ervaringsdeskundige gewerkt in mijn eigen praktijk en healing space BIE HEALTHY. 

Om mijn coach kwaliteiten verder te verdiepen heb ik opleiding gevolgd waar de kennis van neuro – semantiek, hersenwetenschap, kwantumfysica, oude wijsheid tradities en schaduwwerk van Jung gecombineerd werdt. Mijn interesse gaat uit naar de psychologie van succesvolle veranderaars en de stappen die je kunnen helpen tijdens transformatieprocessen. 

In de tijdsgeest waarin we leven is de kracht van de ‘nieuwe geest’ van groot belang om jezelf goed te kunnen supporten. Zowel qua kracht van jouw mindset als de innerlijke emotionele (dis) balans durven voelen en kunnen herstellen. Zodat daarnaast een gezonde relatie mogelijk is met jouw wonderlijke lichaam.

Tijdens mijn reis hier op aarde heb ik meermaals herstel en transformatieprocessen doorgemaakt. Het zijn altijd processen geweest die mij frustratie gaven, maar zeker ook nieuwe inspiratie.

Het is de inspiratie die de kracht van je onbegrensde voorstellingsvermogen mobiliseert. Door je voorstellingsvermogen met de kracht van je aandacht te verbinden, ontwikkel je kwaliteiten om tot bewuste en buitengewone creaties te komen.
De energie van steeds opnieuw de creatie willen initiëren, de schepper in mijzelf te willen leren kennen, heeft ervoor gezorgd dat ik me verdiept heb in hoe ik mijn lichaam en geest zo optimaal mogelijk kan laten voelen en functioneren.

Pijn/ disbalans ervaren, kan de katalysator van de ‘true alchemy of life change’ zijn. Het geeft je de mogelijkheid om bewust te worden, te groeien en te transformeren. Een voortgaande beweging van bewustzijn, een zelfrealisatieproces dat steeds geboorte geeft aan verdieping en nieuwe mogelijkheden.

Vanuit de eenheid van lichaam, geest en ziel heb je de mogelijkheid om je roeping hier op aarde te verwezenlijken, dit is wat ik als mijn passie voel en wat mij steeds motiveert.

Vanuit mijn ervaring werk ik op eigen-wijze, vol enthousiasme, met hart en ziel, van mens tot mens. Mijn kennis over hoe een lichaam werkt, hoe de geestkracht werkt, mijn ervaring met de emotionaliteit over de werking van ziekte en gezondheid zet ik om in: het zelf genezend vermogen van de persoon te stimuleren op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ik kijk ernaar uit jou te mogen bijstaan in jouw proces van transformatie naar meer liefdevol bewust-zijn, het leven van jouw potentieel, gezondheid en verbinding met jouw lichaam, geest én hart!

Hoe klanten mij ervaren

“Ik heb een coachingstraject bij Karin gevolgd, met een programma waarbij wordt afgestemd op wat je op dat moment nodig hebt. Een onderdeel van de coaching is de Soul Purpose Reading; een spirituele reading aan de hand van de letters van je volledige naam. Ik vond dit een heel bijzondere ervaring. Het heeft mij meer bewust gemaakt van mijn spirituele kant en het heeft mijn verbinding hiermee versterkt. In het coachingstraject ben ik ook bezig geweest met het zoeken naar nieuwe inspiratie in mijn leven omdat ik voelde dat ik op verschillende gebieden verandering wilde. Karins begeleiding hierbij heb ik als zeer professioneel ervaren en tegelijkertijd liefdevol en sensitief. De methode die zij hierbij gebruikt is echt helpend om je tot inzichten en daadwerkelijke verandering te bewegen. Haar steunende houding maakt dat ik me kwetsbaar bij haar durf op te stellen en diepere lagen in mezelf kan aanboren. Het voelt als een spannende, helende reis waarbij ik steeds dichter bij mezelf kom en Karin mij helpt om de volgende stap te zetten.
Dank je wel Karin, voor de verdieping die je in mijn leven geeft en de zaadjes die je bij me plant om verder te kunnen groeien.”

Rein, Jeugdhulpverlener

Bewustzijn en Liefde voor jouw Wonderlijke Lichaam & Geest!

BIE HEALTHY- ‘Connect to Your Nature’.