‘Self-Medicine Tools’ for the Beautiful You!

‘Connect to Your Nature’.

9

Onrust in lichaam & geest?

Tijdens een periode van stress is je zenuwstelsel negatief beiinvloed. Je ervaart onrust, gespannenheid, misschien pijn en je kan zelf moeilijk de stap zetten om weer goed voor jezelf te gaan zorgen.

9

Niet aangeraakt willen worden?

Soms is er door trauma, huidziekte of andere reden geen behoefte om aangeraakt te worden. De klanken van instrumenten kunnen je op een andere manier (aan)raken en jouw zelfgenezend vermogen activeren.

9

Iets anders dan naar de kroeg?

Wil jij met je vriendinnen/ collega’s iets samen ondernemen wat inspirerend en gezond is, dan is deze workshop voor jullie!

‘Connect to Your Nature’.

‘Self-Medicine Tools’ for the Beautiful You!
Zo versterk je de relatie met jouw wonderlijke lichaam, geest én hart.

Workshop; ‘Connect to Your Nature’.

In deze workshop (3,5 uur) word je geïnspireerd om aandacht te hebben voor je innerlijke ruimte waar rust te vinden is. En ook om jouw oerkracht te ervaren. Het verbinden met jezelf, waardoor innerlijke processen de ruimte krijgen en omgezet kunnen worden in fysieke kracht en mentale balans. Een creatieve workshop met een afwisseling van inspanning (dans/ kettlebell training) én ontspanning (meditatie/yoga/soundhealing). ‘Self-Medicine Tools’ for the Beautiful You! Die jij in je dagelijkse leven kan gebruiken voor een zo optimaal mogelijke gezondheid. Heerlijk om te doen, met vrienden/ collega’s, een investering voor de rest van je leven!

Soundhealing

Ontspannende klanksessie (max 8-10 pers.)

Klank heeft een bepaalde trilling en is een prachtig middel om op een eenvoudige manier in de overgave te stappen. De klanken van verschillende instrumenten die ieder hun eigen frequentie hebben, dragen op magische wijze bij, de poort te openen zodat je een diepere verbinding met jezelf kan ervaren. De klanken hebben effect op onze hersengolven waardoor je in een diepere staat van ontspanning terecht komt. De instrumenten en hun klanken werken als medicijn, het ervaren van diepe ontspanning is de helende kracht voor herstelprocessen. Het zelf genezend vermogen wordt erdoor geactiveerd. Daarnaast neemt het je mee op reis, jouw persoonlijke reis, waar je hart voelbaar is en jouw fantasie en creativiteit weer meer gaan stromen.

‘Bewustzijn en Liefde voor jouw Wonderlijke Lichaam & Geest!’

Pure voeding voor jouw zelfherstellend vermogen.

Door mijn ervaring als holistisch, transformatie coach, personal trainer, energie werker, masseur, fysiotherapeut, soundhealing practitioner en soul purpose reader heb ik mij ontwikkeld tot een heldere, krachtige, liefdevolle gids. Samen bewandelen we het pad van pure voeding voor jouw zelfherstellend vermogen. Op weg naar meer bewustwording, gezondheid,levensenergie, pijnreductie, ontspanning, transformatie tot het leven van jouw potentieel én tevreden zijn met jezelf!

Geef jezelf de kans om gezond te zijn & in verbinding te voelen met jouw lichaam, geest én hart! In dit proces wil ik je graag inspireren, motiveren en begeleiden.

Soul Purpose Reading & Coaching
Training & Heling
Preventie & Herstel

‘Self-Medicine Tools’ for the Beautiful You!

Zo versterk je de relatie met jouw wonderlijke lichaam, geest én hart.

Bewustzijn, inspiratie en plezier, dus weer nieuwe energie om goed voor jezelf te zorgen.

Fysieke kracht en innerlijke rust ervaren, loslaten én ontspannen zijn.

Levensenergie, positieve mindset, meer verbinding voelen en tevreden zijn met jezelf!

Ervaringen van mijn klanten

“Het ROC van Amsterdam/Flevoland heeft haar medewerkers een cadeaubon gegeven om mee te kunnen doen aan de workshop Bie the best of Yourself!
Na een jaar vol uitdagende manier van les geven waren deze drie uurtjes een geschenk uit de hemel. Na een prettige persoonlijke intake met Karin werd er tijdens de workshop aandacht besteedt aan de geestelijke en fysieke gezondheid. Het is echter niet alleen rustig op een kussentje zitten want er wordt ook keihard gewerkt aan de conditie om het lichaam een boost te geven. Met specifieke tips geeft Karin feilloos aan hoe je een oefening moet doen en waarom? Het verschil is gelijk te voelen. De workshop is echt een verwennerij. Een moment om even uit alle drukte te stappen waar we dagelijks mee te maken hebben. De tijd ging hartstikke snel om. Dit wil ik zeker vaker doen en gun deze ervaring dan ook iedereen!”

Agatha, Docent ROC

“Karins workshop ‘Bie the best of Yourself’ vond ik geweldig! Ik dit deed in een groepje van 4 vrouwen waarbij we een all-round workout kregen met kettlebelltraining, beweging, dans, bewustzijn/ontspanningsoefeningen en sound-healing. Karin wist ons met haar positieve energie enorm te inspireren en activeren en daarnaast was er een fijne afwisseling met rust en ontspanning. Een echte energie-boost!

Wat ik bijzonder vind aan Karin is dat zij de tijd voor je neemt en haar volle aandacht aan je geeft. Karin is een warme persoonlijkheid die zich enorm veelzijdig heeft ontwikkeld, niet alleen als fysiotherapeut, maar ook (vooral) als trainer en coach, waarbij de verbinding tussen lichaam, geest en hart altijd centraal staat.”

Rein, Jeugdhulpverlener

‘Connect to Your Nature’.

 ‘Self-Medicine Tools’ for the Beautiful You!

‘Self-Medicine Tools’ for the Beautiful You!

Zo versterk je de relatie met jouw wonderlijke lichaam, geest én hart.

Ervaringen van mijn klanten

“Karin biedt in de workshop zoveel inzichten in je eigen mentale en fysieke gezondheid en dit doet ze op een warme, eerlijke en kunstzinnige wijze.

Hierdoor ben ik mezelf tegengekomen, dat is vrij confronterend, maar dankzij de tools die zij in haar workshop gebruikt, kon ik daar op een gezonde manier mee leren omgaan. Even tot mezelf komen. 

Het allerleukste was dat Karin je motiveerde om alles “eruit te gooien”, door ademhalingstechnieken, dans, muziek maar ook gewoon door er in die paar uurtjes voor je te zijn. Dat was zo fijn en zelfs na de workshop heb je er nog lang profijt van! Ik ben haar erg dankbaar hiervoor.”

Lina, Docent ROC

“Karin is heel goed met energie.
Soms barst ik uit elkaar omdat het stormt vanbinnen, onrust…m’n energie schiet alle kanten op, ik ben op zulke momenten heel overweldigend ofzo…
Op de een of andere manier kan zij mijn energie weer recht zetten.

Ze leert je hoe belangrijk het is om regelmatig een moment voor je zelf te creëren… stralen doe je van binnenuit en zij kan dat versterken.
De liefde, ziel en zaligheid die zij in haar instrumenten en geluiden stopt zijn heel bijzonder en hebben de juiste vibraties voor mij.

Karin is 💚 INSPIREREND-VIBREREND❤️

Met vriendinnen een echt ‘godinnen momentje’ met elkaar. Je zal zien dat iedereen zijn eigen beleving en avontuur maakt tijdens haar soundhealing. Mooi om met elkaar te delen. De mooiste momenten, voor mij, zijn als ze op haar handpan speelt. Dat is echt magie.”

Suuz, Kunstenaar

Gezond & in Verbinding met jouw Lichaam, Geest én Hart!

BIE HEALTHY – ‘Connect to Your Nature’.