Een ‘Soul Purpose Reading’ gaat over wie jij in essentie bent!

‘Connect to Your Nature’.

9

Mis jij diepgang en zingeving?

Gemis aan helderheid en focus kan er voor zorgen dat je onvoldoende bewust bent van jouw talenten en die ook niet voldoende benut. Dit kan een gevoel van leegte geven.

9

Leef jij jouw hartsverlangen?

Wanneer jij je laat leiden door angsten, zijn kwaliteiten als bezieling, bevlogenheid, vastberadenheid en daadkracht vaak ver te zoeken. Wil jij deze kwaliteiten weer laten stromen?

9

Onzekerheid over jouw zielsmissie?

Vraag jij je af waarom jouw leven gaat zoals het gaat? Wanneer je jezelf beter leert kennen, inzicht krijgt in je patronen dan is het mogelijk om jouw creatiekrachten een boost te geven en jouw hoger doel te gaan leven.

Bewust-Zijn is de sleutel om jouw realiteit te veranderen in jouw hoogst mogelijk potentieel! ‘Connect to Your Nature’.

Tijdens de Soul Purpose Reading kom je erachter dat jouw ervaringen niet voor niets zijn maar een hoger doel dienen.

N

Ontdek dat jouw naam geen toevalligheid is, maar dat het fundamentele programmering bevat voor jouw blauwdruk in dit leven.

N

Zie je potentie en leef jouw talenten en kwaliteiten.

N

Meer bezieling, bevlogenheid, vastberadenheid en daadkracht.

N

Moed en vertrouwen om patronen te doorbreken en te kiezen waar je hart blij van wordt.

N

Herken je valkuilen en angsten waardoor je ze makkelijker kunt transformeren.

N

Meer zelfacceptatie en zachtheid voor jezelf.

N

Kies vanuit een innerlijke overtuiging wat belangrijk voor jou is.

N

Het geeft focus en richting aan je leven en daarmee creatie- en manifestatiekracht.

N

Wie jij in essentie bent met jouw kernkwaliteiten geeft toelichting over je missie.

‘Don’t die with your music still inside you!’

Wayne Dyer

“De twee belangrijkste dagen in je leven zijn de dag dat je bent geboren en de dag dat je ontdekt waarom…’’

– Mark Twain

Als soul purpose reader breng ik helderheid over jouw blueprint. Hierdoor krijg je meer inzicht in jouw eigen ontwikkeling tijdens deze incarnatie. Waardoor jij nog meer in staat gaat zijn jouw talenten en kwaliteiten te activeren en te leven vanuit je hart.

  • Het Soul Purpose Systeem is gebaseerd op 5000 jaar oude wijsheid. Het heeft zijn wortels in de Joodse Mystiek. Het is een heilige vorm van numerologie. Ontdek dat jouw naam geen toevalligheid is, maar dat het fundamentele programmering bevat voor jouw blauwdruk in dit leven.
  • Ieder woord en iedere gedachte heeft zijn eigen frequentie. De vibratie van de klank van jouw naam creëert jouw realiteit. Een Soul Purpose Reading geeft je een diep bewustzijn op jouw kwaliteiten, talenten, uitdagingen en schaduwkanten.
  • Het systeem bevat 22 Hebreeuwse creatie codes. Afhankelijk van de codes die jouw naam bevatten en waar deze codes in jouw profiel geplaatst zijn, geeft het een unieke blueprint, een creatie story, over wat jij in dit leven komt leren en ervaren.
  • Het gaat over jouw kwaliteiten en uitdagingen die jij jezelf als ziel gegeven hebt. Over wat jij op zielsniveau besloten hebt, om in deze incarnatie te komen leren.

De reading duurt 1,5 uur, soms wat langer. Doordat er ruimte is voor jou om te reageren op wat ik vertel is er een wisselwerking aan informatie wat zorgt voor een verdieping. Aan het eind van de reading doen we nog een kaartlegging, die extra bekrachtiging geeft, over waar jij je nu in jouw proces bevindt.

Ik werk met het Soul Purpose Systeem als basis en stem mij daarnaast af op de persoon die om de reading gevraagd heeft. Je krijgt alle voorbereide informatie uitgeschreven mee. Natuurlijk mag je de reading ook opnemen zodat je het later nog eens terug kan luisteren.

Wanneer je kiest voor de reading online, dan ontvang je niet de schriftelijke uitwerking. Je kan het natuurlijk wel zelf opnemen.

Verdieping over wie jij in essentie bent; Zelfliefde als kracht én jouw potentieel LEVEN!

Ontdek jouw unieke spirituele blueprint! En wat jij hier op aarde wil beleven!

‘Connect to Your Nature’.

Ontdek wat de klank van jouw naam betekent en wat jouw levensthema’s zijn, waarmee jij uitdrukking geeft aan wie je in essentie bent.

Het transformeren van je uitdagingen brengt het meest waardevolle geschenk!

Inzicht in jouw DNA-codering laat zien wat de drive is achter jouw realiteit. Het schijnt licht op de grote vraag waarom jij hier bent.

Ervaringen van mijn klanten

“Ik heb bij Karin de Soul Purpose reading gedaan en ben daar heel tevreden over.
Het heeft me een naslagwerk over mijzelf opgeleverd en een gesproken toelichting van Karin daarbij. Ik ben erg blij dat ik de reading heb opgenomen. Door deze opname op een mindere dag af te luisteren, merkte ik dat ik me vanzelf beter ging voelen!

Omdat ik in de derde fase van mijn leven ben, is het mooi om te zien wat ik in mijn leven aangepakt heb en dus al bereikt heb. Het verhaal van Karin was in feite een bevestiging van het feit dat ik de vruchten daarvan ben aan het plukken. Ook is me duidelijk geworden waar ik nog aan kan werken.
Mijn kwaliteiten zijn duidelijk in beeld gebracht en dat heeft mij meer zelfvertrouwen opgeleverd.

Tevens heb ik gehoord dat er kwaliteiten/talenten zijn, die ik nog niet uitgewerkt heb, maar waarvan ik wel in mijn hart weet dat ik ze heb. Dus daar ga ik de komende tijd meer aandacht aan geven.

Al met al zie ik de reading als een geschenk.
Bovendien voelt de ontvangst als een warm bad. 
Een aanrader dus!’’

Pieternel,

“Ik was sceptisch over de soul purpose reading, maar wilde het toch een kans geven.
En ik kan niet anders zeggen dan dat ik uiteindelijk heel erg onder de indruk was. 
Ik had er niet zoveel van verwacht, algemeenheden of zaken die voor iedereen opgaan, maar dat was helemaal niet zo. Het was to the point, verbazend en verhelderend. 

Het was echt de moeite waard om een keer te doen en met de fijne rustige en relativerende benadering van Karin was het helemaal perfect. Als een scepticus zoals ik dat al vind dan is het denk ik voor alle mensen met een beetje spiritueel gevoel absoluut de moeite waard.

En dan kan ik zeker Karin aanbevelen om dat mee samen te doen. Ze laat iedereen in zijn of haar waarde en doet het op een hele prettige manier.”

Koen, Directeur bankwezen

Bewust-Zijn is de sleutel om jouw realiteit te veranderen in jouw hoogst mogelijk potentieel!

‘Connect to Your Nature’.

Wat betekent jouw naam? Inzichten in wie jij op zielsniveau bent. Hoe ga jij jouw talenten/ zielsmissie leven? Quality time voor jou!

Ontdek jouw unieke spirituele blueprint! En wat jij hier op aarde wil beleven!

‘Connect to Your Nature’.

Ervaringen van mijn klanten

“Karin vertelde mij enthousiast over haar reading “Bie Your Soul Purpose!”. Omdat ik van mezelf weet dat ik een zekere spirituele aanleg heb, was mijn nieuwsgierigheid gewekt.
In een open en eerlijk gesprek, op een professionele en integere manier, belichtte ze mijn minder sterke kanten en wees me op de mogelijkheden die ik heb om deze te verbeteren.
Ook gaf ze aan waar mijn uitdagingen liggen en hoe ik mijn talenten in kan zetten om deze te bereiken. Wat mij betreft een absolute aanrader, om dat wie je bent en wat je doet te (leren) kennen én te (leren) begrijpen.”

Liesbeth, 

“Ik heb onlangs een soul purpose reading van Karin de Bie mogen ervaren. Het was een verbazingwekkende reading waarin Karin op treffende en in duidelijke bewoordingen je persoonlijke karaktereigenschappen voor het voetlicht brengt.
Ik vond het een eye opener om op deze manier met mijzelf geconfronteerd te worden zowel in positieve als in negatieve zin.
Zeer zeker een aanrader.”

Ton, Osteopaat

Bewust-Zijn is de sleutel om jouw realiteit te veranderen in jouw hoogst mogelijk potentieel!

BIE HEALTHY – ‘Connect to Your Nature’.