Tijdens de holistisch coaching sessies maak jij aandacht & energie vrij voor jouw mooie zelf!

Traject: Connect to Your Nature’.

9

Uitgeput en opgebrand?

Na een intensieve periode, kan het je overvallen dat alles te veel is geworden. Je weet niet meer hoe je de volgende stappen kan zetten. Je lichaam en geest zijn overbelast.

9

Verslaafd? Altijd te laat naar bed? Of...

Zijn er patronen waar jij genoeg van hebt, maar (nog) niet weet hoe te veranderen?

9

Herstel nodig tijdens/na ziekte?

Trauma, een ongeval of ziekte kan op veel verschillende lagen je raken. Waardoor het herstel en revalidatie traject veel meer omvat dan mensen om je heen begrijpen.

9

Twijfel over hoe verder?

Sta jij op een kruispunt, heb je (g)een keuze gemaakt wat verwarring en onrust veroorzaakt? Zoek je naar inzichten, verdieping en bevestiging, over wie jij bent en wat je wil en kan?

Vrij van: verslaving/ patronen die niet dienen. Gezonde levensstijl,  levensenergie én jouw potentieel leven!

Traject Holistisch, Transformatief Coachen brengt waarde- volle zelfactualisatie resultaten;

N

Bewustzijn; jij kan de kwaliteit van je leven naar een hoger plan tillen.

N

Inzicht in patronen en stappen tot succesvolle verandering.

N

Jouw diepe innerlijke motivatie vinden en voelen.

N

‘Kennis en vaardigheden’; hoe wordt de relatie met jouw wonderlijke geest & lichaam beter.

N

Meer innerlijke rust; transformatie naar vertrouwen in jezelf en je levenspad.

N

Inzicht en acceptatie in het ‘verloop van het proces’ van burn-out, trauma/ ziekte.

N

Helderheid en inzicht over belasting/ belastbaarheid; hoe jouw kracht te vergroten!

N

Durven voelen in het nu, met alle emoties die daarbij horen.

N

Inzicht in beperkende gedachtenpatronen en hoe deze te veranderen.

N

Negatieve kritische en oordelende houding loslaten.

N

Meer zelfzorg; diepere verbinding met jezelf ervaren.

N

Actie stappen en realisatie van: veerkracht, gezonde levensstijl, ontspanning, vertrouwen.

N

Levensenergie, betere verhouding vet- spiermassa, beter slapen, blij zijn met jezelf!

N

Re-integreren/ functioneren op je werkplek/ vanuit meer gezondheid en innerlijke balans.

N

Verdieping over wie jij in essentie bent; Zelfliefde als kracht én jouw potentieel LEVEN!

‘Bewustzijn en Liefde voor jouw Wonderlijke Lichaam & Geest!’

Coaching vanuit oprechte aandacht en verbinding.

Als holistisch, transformatie coach combineer ik (Karin de Bie) mijn ervaring en kennis van de afgelopen jaren en heb ik mij ontwikkeld tot een heldere, krachtige, liefdevolle gids. De afgelopen ruim 10 jaar heb ik als fysiotherapeut, personal trainer, mylogenics practitioner, mindfullness trainer, energiewerker, soundhealing practitioner, soul purpose reader en ervaringsdeskundige gewerkt in mijn eigen praktijk en healing space BIE HEALTHY.

Coaching vanuit oprechte aandacht en verbinding draagt bij in het proces van (zelf)acceptatie, begrip en mededogen naar wie je bent en waar je nu staat.
Én begeleid jou in het proces van gezondheid en zelfactualisatie; zodat jij de weg vrij kan maken om jouw volle potentieel te leven!

Mijn kennis over hoe een lichaam werkt, hoe de geestkracht werkt, mijn ervaring met de emotionaliteit over de werking van ziekte en gezondheid zet ik om in: het zelf genezend vermogen van de persoon te stimuleren op fysiek, mentaal, emotioneel, en spiritueel niveau. Vol enthousiasme, met hart en ziel, authentieke warme connectie, praktijkervaring en ervaringsdeskundigheid kan ik je bijstaan om nieuwe stappen te zetten.

Samen met jou werk ik vanuit een holistische benadering, op weg naar het resultaat waar jij voor gaat!

‘Iedere dag heb je de vrije keuze, om goed voor jezelf te zorgen.’

‘Connect to Your Nature’

Deze klanten brengen hun bereikte resultaat onder woorden.

Paula:

‘’Ik heb de drempel kunnen nemen om voor mezelf te gaan staan en de tools ook weten te integreren in mijn dagelijks leven. Meer energie om alles aan te pakken, een fitter lichaam en de ruimte gemaakt om emotionele stukken te verwerken, waardoor ik ook mijn verslaving kon aanpakken. Het is een reis die investering vraagt in tijd, energie, geld & vertrouwen en bij BIE HEALTHY helemaal waard. Ik ben blij dat ik de keuze gemaakt heb om voor mezelf te gaan.’’

Karin:

‘’Verkrampt voelde ik mij in mijn lichaam en hoofd.
Ik ben blij en dankbaar dat Karin mij de inzichten heeft gegeven om mij een steeds meer ‘vrijer mens’ te laten voelen en mij steeds gelukkiger te leren zijn in het leven.’’

Ardinda:

‘’Heel veel Praktijken heb ik gezien en bezocht, gevoelt. Maar nu ik sinds een tijdje bij Bie Healthy mag komen, voel ik mij daar heel goed bij, ik ervaar het als een Reis door mijn lichaam. Ik word verlicht van mijn beperkingen, ademend door de pijn heen, en mijn emotie, kan laten gaan. Loslaten iedere keer een beetje. Dankjewel Karin🙏🏻Bie Healthy”👼🏼.’’

Ervaringen van mijn klanten

“Wat ik zo fijn vind aan de sessies met Karin is dat ze echt helemaal present is wanneer je met haar praat. Ik voelde me meteen welkom en gezien en gehoord.
Ik was op zoek naar iemand met een holistische aanpak en die heb ik bij BIE HEALTHY gevonden!

Karin heeft een breed scala aan kennis en vaardigheden op zowel mentale, lichamelijke en spirituele aspecten. Doordat ze op een hele liefdevolle manier een spiegel voor kan houden heb ik veel inzichten gekregen in mezelf en het proces waar ik in zat. Ook heb ik enorme groei in mezelf ervaren! Dankjewel Karin!”

Anne, Ademcoach

“De eerste keer dat ik bij Karin kwam, voelde ik me direct in zeer goede handen. In haar behandeling van mijn fysieke klachten ervaar ik niet alleen een enorm vakvrouwschap, maar ook een diepe intuïtie, een bijzonder aanvoelend vermogen en enorme liefdevolle aandacht. De werkwijze van Karin is zeer breed. Zij heeft een groot scala aan fysiek gerichte behandelingsmethoden tot haar beschikking, waarbij zij de hele mens centraal stelt. Karin heeft mij inzicht gegeven in mijn fysieke problemen op een dieper niveau en maakt daarmee de kwalificatie van holistisch coach meer dan waar.  Niet alleen zorgen de fysieke behandelingen van Karin voor een in mijn ogen onvoorstelbare en snelle verbetering in mijn situatie, maar ook geeft zij mij instrumenten om te werken met mijn eigen helend vermogen. Ik ben heel blij met de ondersteuning en hulp die Karin mij geeft. Het stemt me dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Ik gun iedereen zo’n kundige, warme en betrokken coach, fysiotherapeut, adviseur en helper op zijn of haar weg.”

Mieke, Docent

Traject: ‘Connect to Your Nature’.

Aandacht voor jouw mooie zelf! Wat betekent jouw naam? Inzichten in wie jij op zielsniveau bent. Hoe voelt je lichaam? Vinden van jouw innerlijke rust, vertrouwen in jezelf & fysieke kracht vergroten én ontspannen. Quality time voor jou!

Iedere dag heb je de vrije keuze om goed voor jezelf te zorgen!

Verdieping over wie jij in essentie bent; Zelfliefde als kracht én jouw potentieel LEVEN.

Ervaringen van mijn klanten

“Bij Karin (Bie Healthy) ben je op een veilige plek, het is een plek waar je al je verhalen, emoties en gedachten kan delen en deze kan leren verwerken en te groeien als persoon.
Voordat ik bij Karin kwam was ik zoals één van de velen: wat achterdochtig om met iemand te gaan praten. Moest je daar nou in geloven, een coach? Kon ik dat niet alleen oplossen?
Iedereen zei altijd al tegen mij, goh… als je uit die burn-out komt dan word je zo een ander mens. Het was voor mij nog abracadabra en ik wist niet zo goed wat ik dan voelen moest en hoe ik mij anders zou voelen. Maar eenmaal een aantal sessies bij Karin later begon ik dat inderdaad te voelen en goh, wat ben ik daar blij mee!”

Karin, Fotograaf

“Wat ik bijzonder vind aan Karin is dat zij haar kennis en kunde uit verschillende disciplines haalt. Alles mag voorbij komen aan gesprekken, emoties, ongemak, liefde en vooral ook humor. Ik leer meer in contact te komen met mijn lijf en wat rust te krijgen in mijn hoofd. Het inzichtelijk maken van de verschillende delen in jezelf en gedachten die een mens kan saboteren (onbewust) dmv een rollenspel met poppenkast-achtige diertjes, vind ik creatief bedacht en laat je op een humorvolle, doch met respectvolle manier inzien hoe ik reageer op dingen.
Ik zal haar zeker aanraden aan mensen die vastlopen en mensen die een andere kijk op zichzelf mogen leren krijgen. De soulreading was ook enorm mooie aanvulling en interessant. Daar is veel werk en aandacht aan besteed.”

Valérie, Yogadocent

Bewustzijn en Liefde voor jouw Wonderlijke Lichaam & Geest!

BIE HEALTHY – ‘Connect to Your Nature’.