Holistisch Coaching Amsterdam

BIE HEALTHY – BIE the best of YOURSELF!

Ontdek alles over Holistisch Coaching en boek een afspraak in Amsterdam

Holistisch Coaching – Bewustzijn en Liefde voor jouw Wonderlijke Lichaam & Geest!

Soul Purpose Reading & Coaching
Training & Heling
Preventie & Herstel
Soundhealing

BIE HEALTHY – BIE the best of YOURSELF!

Holistisch Coaching Amsterdam – Je bent welkom met een (hulp)vraag, een pijnstuk, een uitdaging of voor ontspanning.

Als holistisch coach werk ik (Karin de Bie) ruim 10 jaar in mijn praktijk & healing-space BIE HEALTHY. Mijn kennis en ervaring heb ik de afgelopen jaren opgedaan als (burn-out) coach, fysiotherapeut, masseur, personal trainer, energiewerker en soul purpose reader. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige. Holistisch coaching is voor mensen die in een bepaalde periode, tijdelijk ondersteuning kunnen gebruiken. Wanneer je door overspannenheid/ burn-out, ziekte/ trauma of andere situaties uit je kracht bent gehaald en de intentie hebt, weer je volle potentieel te willen leven. Lichamelijke/ emotionele klachten en ziekten kunnen als remedie voor bewustwording dienen. Vanuit een open hart en authentieke warme connectie, kan ik je bijstaan om nieuwe stappen te zetten.

Samen op weg naar het resultaat waar jij voor gaat!

Ik kijk ernaar uit jou te mogen bijstaan in je proces naar meer liefdevol bewust-zijn, gezondheid en verbinding met jouw lichaam, geest én hart!

“De Soul Purpose reading van Karin heeft me veel meer inzichten gebracht voor mijn ontwikkeling dan ik had durven hopen. De uitkomst was herkenbaar en liet wat kwartjes vallen en was niet ‘zomaar’ een (oppervlakkig) profiel maar had veel diepte met bruikbare aanknopingspunten en tips om mee aan de slag te gaan. Karin weet ook echt waarover ze het heeft en wist door haar aandacht, uitleg en aanwijzingen nog meer waarde naar boven te brengen. Echt heel fijn om me te helpen een volgende stap te zetten in mijn ontwikkeling.”

Erna,
Teammanager

“Karin weet met haar unieke kennis en kundigheid heel diep te gaan tijdens haar behandelingen en begeleiding. Ze is heel helder over de opbouw van een traject, communiceert gemakkelijk, weet op het goede moment een grapje te maken zodat de energie positief blijft, en ik heb haar als zeer prettig en steunend ervaren tijdens de behandelingen. Ze is in staat om met haar kennis en haar persoonlijkheid 100% maatwerk te leveren. En dat maakt haar tot een unieke en krachtige coach en begeleider, die tot fantastische resultaten weet te komen.”

Jolijn,
Therapeut

Traject Holistisch Coaching in Amsterdam
BIE the best of Yourself!

Aandacht voor jouw mooie zelf! Wat betekent jouw naam? Inzichten in wie jij op zielsniveau bent. Hoe voelt je lichaam? Vinden van jouw innerlijke rust, vertrouwen in jezelf & fysieke kracht vergroten én ontspannen. Quality time voor jou!

BIE HEALTHY

Robert Kochplantsoen 19
Amsterdam, Noord-Holland 1097 GG
Nederland
E-mail: karin@biehealthy.nl
URL: https://biehealthy.nl/
Btw-nummer: NL 001786438B75
Kamer-van-Koophandelnummer: 51355248

Openingstijden:

Ma t/m zaterdag flexibele werktijden.
Uitsluitend op afspraak

Zondag: gesloten

“Wat ik zo fijn vind aan de sessies met Karin is dat ze echt helemaal present is wanneer je met haar praat. Ik voelde me meteen welkom en gezien en gehoord.
Ik was op zoek naar iemand met een holistische aanpak en die heb ik bij BIE HEALTHY gevonden! Karin heeft een breed scala aan kennis en vaardigheden op zowel mentale, lichamelijke en spirituele aspecten. Doordat ze op een hele liefdevolle manier een spiegel voor kan houden heb ik veel inzichten gekregen in mezelf en het proces waar ik in zat. Ook heb ik enorme groei in mezelf ervaren! Dankjewel Karin!”

Anne,
Ademcoach

“De eerste keer dat ik bij Karin kwam, voelde ik me direct in zeer goede handen. In haar behandeling van mijn fysieke klachten ervaar ik niet alleen een enorm vakvrouwschap, maar ook een diepe intuïtie, een bijzonder aanvoelend vermogen en enorme liefdevolle aandacht. De werkwijze van Karin is zeer breed. Zij heeft een groot scala aan fysiek gerichte behandelingsmethoden tot haar beschikking, waarbij zij de hele mens centraal stelt. Karin heeft mij inzicht gegeven in mijn fysieke problemen op een dieper niveau en maakt daarmee de kwalificatie van holistisch coach meer dan waar.  Niet alleen zorgen de fysieke behandelingen van Karin voor een in mijn ogen onvoorstelbare en snelle verbetering in mijn situatie, maar ook geeft zij mij instrumenten om te werken met mijn eigen helend vermogen. Ik ben heel blij met de ondersteuning en hulp die Karin mij geeft. Het stemt me dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Ik gun iedereen zo’n kundige, warme en betrokken coach, fysiotherapeut, adviseur en helper op zijn of haar weg.”

Mieke,

Holistisch Coaching in Amsterdam

Geef jezelf de kans; Bewustzijn en Liefde voor jouw Wonderlijke Lichaam & Geest!

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor Holistisch Coaching in Amsterdam.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.